Szabályos, rendezett mosoly a lehetséges
legrövidebb idő alatt

Amennyiben nem szeretne 3-4 évig elhúzódó fogszabályzási procedúrát, úgy válassza a Swiss Dental 21. századi szinte észrevehetetlen megoldásait!

fogszab-1A fogszabályozás talán a legjobban fejlődő terület a fogászatban. Vannak korszerű, láthatatlan és esztétikus fogszabályozók, melyek korábban még nem voltak elérhetőek. A modern készülékek hordása sokkal kényelmesebbé vált és az időtartam is drasztikusan lerövidült.

Ha szép mosolyt szeretne, akkor kezdje el még ma a fogszabályzó viselését és az eredmény nemsokára szemmel látható lesz!

A fogszabályozás a szabálytalan fogazat rendezésére szolgál, hogy szép arcprofil jöjjön létre, szabályos, szép fogakkal. Egy jól beállított fogszabályzásnak köszönhetően nagyon szép és magabiztos mosolya lesz, és könnyedén tud majd kapcsolatokat teremteni.

Az általunk képviselt japán és német technológiák világelsők, melyek szinte észrevétlenné varázsolják a fogszabályozás műveletét.

Mikor van szükség fogszabályozásra?

fogszab-2A fogszabályozó viselésére akkor van szükség, ha a fogak állása nem megfelelő és ez esztétikai, élettani vagy rágási problémákat okoz. A fogszabályozás megszüntetheti a torlódásokat, fogak közötti réseket, a metszőfogak előre állását, egyszóval szép, rendezett mosoly érhető el.

Mi kiemelten figyelünk fogaira, és azt a legjobb megoldást ajánljuk Önnek, amivel fogait a legszebbé teheti.

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, beragasztás, gumigyűrűk, intermaxilláris gumik, gombok, ligaturák, láncok, rugók.

Néhány gyakran alkalmazott készülék:

In-Ovation R lágy erőkkel működő fogszabályozó készülék, fém tappancsokkal:
290.000 Ft helyett, 229.500 Ft / fogív

In-Ovation C lágy erőkkel működő fogszabályozó készülék, esztétikus tappancsokkal:
440.000 Ft helyett, 317.000 Ft / fogív

Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!

Mert Ön is megérdemli a gyors és hatásos japán minőséget.
Forduljon segítségért specialistáinkhoz!
Online bejelentkezés

Sosem késő elkezdeni, nincs korhatárhoz kötve!

Az általunk képviselt világszínvonalú japán és német rendszerekkel gyermekkori és felnőttkori fogszabályozás egyaránt lehetséges.

A legfrissebb felmérések szerint az európai lakosság 30-50%-ának szüksége lenne fogszabályozásra. Sokszor találkozunk torlódott, kiálló, vagy olyan fogazattal, ahol nagyobb rés szakítja meg a harmonikus elhelyezkedést.

Az esztétikai probléma mellett ez gyakran harapási rendellenességet is jelent, amelyet, ha idejében megelőzünk, akkor elejét vesszük a későbbi problémáknak, és egy esetleges komolyabb műtéti beavatkozásnak.

fogszab-5Kisgyermekkorban kivehető készülékek segítségével fenntartható a hely, a még ki nem nőtt fogak számára, így legtöbbször elkerülhetők a későbbi foghúzások. Természetesen szükséges némi kitartás is, viszont cserébe gyermekének később szép, szabályos mosolya lehet, ha használja a készüléket.

A fogszabályzó használatával gyerekkorban az állcsontok, fogazat növekedésének és fejlődésének helyes irányba való terelése a cél. Ilyenkor még lehetőség van a kisebb problémák egyszerű és hatékony kezelésére, rossz szokásokról való leszoktatásra, mint például a „nyelvlökéses nyelés”.

A gyermekkori fogszabályozás általában 6 éves korban indul el, de tejfogaknál is lehet megelőző fogszabályozó kezeléseket végezni. A gyermekkorban történő fogszabályozás főleg kivehetős fogszabályzó készülék használatát jelenti. A színes és figurákkal díszített készülékeket a gyerekek jobban elfogadják, szívesen hordják. A még fejlődésben lévő csontozatban a fogak szabályozása jobb hatásfokkal lehetséges.  

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, beragasztás, gumigyűrűk, intermaxilláris gumik, gombok, ligaturák, láncok, rugók.

Néhány gyakran alkalmazott készülék:

In-Ovation R lágy erőkkel működő fogszabályozó készülék, fém tappancsokkal:
290.000 Ft helyett, 229.500 Ft / fogív

In-Ovation C lágy erőkkel működő fogszabályozó készülék, esztétikus tappancsokkal:
440.000 Ft helyett, 317.000 Ft / fogív

Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!

Mert Ön is megérdemli a gyors és hatásos japán minőséget.
Forduljon segítségért specialistáinkhoz!
Online bejelentkezés

 

Nálunk a páciensek legalább fele felnőttkorban vág bele a fogszabályozásba.

fogszab-3Felnőttkorban, mikor a csontozat és a szabálytalan fogazat már kialakult, akkor a fogszabályozást esztétikusabb megjelenés és arcprofil kialakítására alkalmazzuk. Sok esetben a páciensek azzal keresnek meg minket, hogy korábban már viseltek fogszabályozó készüléket, de sajnos annak hatása nem volt tartós, fogazatuk visszarendeződött. Specialistáink ezekre a problémákra is hatékony megoldást javasolnak.

A kutatások szerint az aktív társasági életet élő emberek előmenetelét, sikereit, 62%-ban befolyásolja egy szép, rendezett fogsor megléte.

Felnőtt korban picivel több időbe telik a fogszabályozás, kicsit több türelemre van szükség a megfelelő eredmény eléréshez. Mégis, a felnőttkori fogszabályozás szebb esztétikát és ez által nagyobb önbizalmat eredményez: szabályozottan, a beszéd tisztább és érthetőbb lesz, az étkezés pedig könnyebb és egészségesebb. A fogak kevésbé hajlamosak a szuvasodásra, mert a szabályos fogazatot könnyebb tisztán tartani. A torlódott fogak közötti résekből nehéz eltávolítani az ételmaradékokat.

 fogszab-4

Felnőtt korban sokkal fontosabb az esztétika, ezért többnyire láthatatlan fogszabályozó készülékeket alkalmazunk, melyek a belső fogívre kerülnek felhelyezésre, így valóban teljesen rejtve maradnak.

Forduljon segítségért specialistáinkhoz!

Online bejelentkezés

Mitől alakul ki a szabálytalan fogazat?

A szabálytalan fogazat okai sokfélék lehetnek, lehet ez genetikai, de lehet mechanikus behatás eredménye, vagy éppen egy rossz szokás.

Gyakran előfordul, hogy a szabálytalan fogazat öröklődés útján jön létre, mert olyan genetikai tényezők játszanak szerepet, melyeket nem lehet befolyásolni – ám erre is megoldást nyújt a fogszabályozás. Ebben nagy a szülők felelőssége, hogy még idejében alkalmazzák a gyermeknél a fogszabályozó készüléket, de ha ez elmaradt volna, akkor felnőttkorban is lehetőség van korrekciókra.

A genetikai tényezők mellett sokkal többször előfordul, hogy a szabálytalanságokat mechanikus problémák okozzák. Amikor a fogakat valamilyen állandó erő éri, akkor deformálódik a fog állása, mert a szervezet optimalizálja a pozícióját az adott funkciókhoz. Vannak olyan rossz szokások (pl.: ujjszopás, nyelvlökéses nyelés), amiről leszoktatható a gyermek, de ha a rendellenességek bekövetkeznek, akkor marad a fogszabályozás.

Összefoglalva, a szabálytalan fogazat kialakulásának több oka is lehet, ezek azonban mind gyermekkorban, mind felnőttkorban orvosolhatóak fogszabályozó viselésével. 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra fogszabályozási specialistánkhoz!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg az "Elküld" gombot.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket.

Röntgen file:


Az űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

ELKÜLD

Kérjük, töltse ki a *-al jelölt mezőket!

kapcsolat kep 2kapcsolat kep 1

Nagy örömmel várjuk hívását!

Elérhetőségeink:

SWISS DENTAL BUDAPEST
Fogorvosi rendelő

Jelentkezzen be MOST!

TELEFON: +36 1 445 3040
NYITVA TARTÁS: H-P 8-20h

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.
(A Margit-híd pesti hídfőjénél, V. kerület.)
Térkép >>

Fogfehérítés,
fogkő eltávolítás
Kattintson ide!