Svájci fehér töméseink tökéletesen élethűek, szabad szemmel szinte észrevehetetlenek, kopás- és időtállóak.

Figyelem! Esetleges régi amalgám töméseinek cseréje
nem tűr halasztást, annak ártalmas mellékhatásai miatt.

fogtomes-1A tömésekhez a legmodernebb érzéstelenítési eljárást alkalmazzuk, ami teljesen fájdalommentessé teszi a kezelést!

A fogtömés a szuvas fogak kezelésére szolgál, és a leggyakoribb beavatkozások közé tartozik.

Két szempontot érdemes figyelembe vennie a fogtöméseknél: Az egyik, hogy a lehető legtermészetesebb legyen, a másik pedig az időtállóság, vagyis a tömés tökéletesen zárjon, hogy a peremeknél ne kezdődjön újra a szuvasodás.

Az általunk képviselt technológia és színvonal mindkettőt garantálja!

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv és ajánlat, érzéstelenítés, esztétikus fényre kötő svájci fehér fogtömés, gyógyszeres alábélelés, ingyenes kontrollok.

Professzionális svájci fehér tömés (kis méretű): 22.000 Ft helyett, 15 500 Ft
Professzionális svájci fehér tömés (normál méretű): 35.000 Ft helyett, 23 900 Ft
Professzionális svájci fehér tömés (nagy méretű): 40.000 Ft helyett, 28 900 Ft

Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!

Mert Ön is megérdemli a tartós svájci minőséget.Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra!
Online bejelentkezés

fogtomes-2A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb panasz, amivel az emberek hozzánk fordulnak. A baktériumok okozta fogbetegség gyakran jár együtt kellemetlen tünetekkel, fájdalommal vagy érzékenységgel – édesre, sósra, hidegre, melegre. Amint észreveszi magán a tüneteket, azonnal forduljon specialistánkhoz, hogy elkerülje az esetleges kellemetlen komplikációkat.

A fogtömés számos problémára nyújt megoldást, ilyen az elszíneződött, berepedezett, letörött vagy érzékeny, fájós fog. A fogtömés kivitelezése egyszerű rutineljárás, ami helyi érzéstelenítéssel történik, ezért egyáltalán nem fáj. Egy ülésben akár több fog is betömhető.

A szuvasodás kialakulhat kémiai vagy fizikai hatások révén: ilyenkor a fogzománc sérült, átjárható lesz, ezáltal a dentin (a fog érzékenyebb, puhább rétege) a felszínre kerülhet, és a fog érzékennyé válhat. Az ilyen és hasonló esetekben, a fog azonnali betömése a megoldás.

A tömések kivitelezése szempontjából a hagyományos, fényre kötő tömőanyag helyett, gyakran inlay, onlay betétet alkalmazunk. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a kialakított üregbe egy, a fogtechnikai laborban készített, pontosan illeszkedő betét kerül beragasztásra. Ez a speciális megoldás jobb illeszkedést, és ez által nagyobb tartósságot biztosít.

fog-korbeSzerintünk akkor megfelelő a tömés, ha természetesen és esztétikusan hat, jól zár, tartós és szinte észrevehetetlen.

A kiváló fehér fogtömés tíz-húsz évnyi folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye, egyenesen Svájcból. Színre teljes mértékben illeszkedik a fogakhoz, időtálló, és nagyon kemény.

Ha még van amalgám tömése, tanácsos minél hamarabb svájci fehér tömésre cserélnie, mivel az amalgámot már több európai országban nem javasolják.

Az amalgámnak káros hatásai lehetnek, bizonyos összetevői a nyállal kioldódhatnak, és egyéb fémtartalmú pótlásokkal kölcsönhatásba léphetnek (galvanikusan). Sok ember bőrbetegségektől, hajhullástól és egyéb gyulladásoktól szenved, és nem is tudja, hogy e-mögött fogászati problémák is állhatnak. Az amalgám nem esztétikus, elszínezheti az ínyt és a fogat.

Cserélje mielőbb amalgám tömését esztétikus svájci fehér fogtömésre!

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv és ajánlat, érzéstelenítés, amalgám tömés szakszerű eltávolítása, esztétikus fényre kötő svájci fehér fogtömés, gyógyszeres alábélelés, ingyenes kontrollok.

Professzionális svájci fehér tömés (kis méretű): 22.000 Ft helyett, 15 500 Ft
Professzionális svájci fehér tömés (normál méretű): 35.000 Ft helyett, 23 900 Ft
Professzionális svájci fehér tömés (nagy méretű): 40.000 Ft helyett, 28 900 Ft

Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!

Mert Ön is megérdemli az egészséges és tartós svájci minőséget.Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra!
Online bejelentkezés

Inlay, onlay tömések

fogtomes-4Az inlay, a fogszuvasodás esztétikus, időtálló kezelésére szolgál.
Akkor javasolt az inlay, onlay alkalmazása, ha a fogszuvasodás, vagy a letört rész nagyobb méretű, vagy ha a rágófelszín nagymértékben hiányzik. Ilyen esetekben a normál tömés nem mindig biztosít megfelelő megoldás. Segítségével, színre és alakra tökéletes helyreállításra van lehetőség. 

Az elkészítéséhez legalább két kezelés, látogatás szükséges. Az első ülésben megtisztítjuk a fogat, eltávolítjuk a szuvas részt, és lenyomatot veszünk. A fogtechnikai laborban elkészül a jól illeszkedő és tökéletesen záró betét, addig pedig ideiglenes töméssel zárjuk le a fogat, hogy ne legyen érzékeny. A második ülésben beragasztjuk a technikusok által elkészített betétet.

A betét (inlay és onlay) tulajdonképpen tömés, csak nem a fogorvos, hanem a lenyomatvételt követően a technikus készíti el. Ez lehet műanyag, kerámia, arany, cirkónium-kerámia. Az inlay, onlay betétek azért előnyösek, mert a fogtechnikus a gipszmintán olyan területeket is meg tud mintázni, melyeket a fogorvos a szájban nem érhet el tökéletesen.

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv és ajánlat, érzéstelenítés, lenyomatvétel, ideiglenes tömés, inlay, onlay betét elkészítése és beragasztása, ingyenes kontrollok.

Inlay, onlay – tartós esztétikus betét: 80.000 Ft helyett, 55.500 Ft

Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!

Mert Ön is megérdemli a tartós svájci minőséget.
Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra!
Online bejelentkezés

Összefoglalva: Egy kifogástalanul záró esztétikus tömés vagy betét megszünteti a fájdalmat, érzékenységet, és a rágóképességet is helyreállítja. Tartós megoldást jelent, észrevétlenül védi meg fogait és megakadályozza a saját foganyag további pusztulását.

Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg az "Elküld" gombot.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket.

Röntgen file:


Az űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

ELKÜLD

Kérjük, töltse ki a *-al jelölt mezőket!

kapcsolat kep 2kapcsolat kep 1

Nagy örömmel várjuk hívását!

Elérhetőségeink:

SWISS DENTAL BUDAPEST
Fogorvosi rendelő

Jelentkezzen be MOST!

TELEFON: +36 1 445 3040
NYITVA TARTÁS: H-P 8-20h

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.
(A Margit-híd pesti hídfőjénél, V. kerület.)
Térkép >>

Fogfehérítés,
fogkő eltávolítás
Kattintson ide!