Mit kell tudnia a fogbeültetésről, az implantációról, illetve az implantátummal rögzített fogsorról?

AlphaBio-oktatásAz implantátum akkor lesz jó, ha az azt beültető implantológus helyes képet kap az Ön fogairól, csontszerkezetéről. A fogbeültetés manapság egy rutin eljárás, ami teljesen fájdalommentes, így a látszat ellenére ez egy kíméletes beavatkozás. Minden esetben egy rövid szájhigiénés kezelés előzi meg a beültetéseket. A fogakról eltávolításra kerülnek a fogkövek és plakkok, ennek eredménye egy baktériummentes közeg, amelybe már behelyezhetőek az implantátumok – elkerülve az esetleges fertőzéseket.

A fogbeültetésből gyakorlatilag semmit sem lehet érezni, mi gondoskodunk róla, hogy Ön teljesen fájdalommentesen essen át a beavatkozáson.

implant-2Az implantátum egy, vagy több fog pótlására is alkalmas. A terület, ahol használjuk nagyon széles – alkalmas akár kivehető fogsor megtartására, rögzítésére is. Segítségével egyszerűbbé válik a fogatlanság kezelése. Egy, vagy több hiányzó fog már egészségügyi és szépészeti probléma is, miattuk akár a még meglévő fogak és a csont is károsodhat. Ezért a hiányzó fogakat érdemes implantátummal pótoltatnia, hogy minél előbb megszűnjön a probléma.

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv és ajánlat, érzéstelenítések, implantátum csavar beültetése, implantátum gyógyulási csavar, ínyformázás, implantátum fej készítése és behelyezése, precíziós lenyomatvétel és tervezés, fogpótlás, korona elkészítése, vázpróbák, igazítások, harapás finomhangolás, ingyenes kontrollok.

Tartós AlphaBio implantátum, élethosszig tartó garanciával:
220.000 Ft helyett, 149.000 Ft (vagy) Hightech Nobel Biocare Replace® implantátum: 279.000 Ft.

Állapotfelmérés, konzultáció: 7.500 Ft (a 7.500 Ft-ot, a kezelés alkalmával az implantátum árából kedvezményként visszakapja).
Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!  
Mert Ön is megérdemli a tartós svájci minőséget. Jelentkezzen be konzultációra specialistánkhoz!
Online bejelentkezés warryanty

Annak ellenére, hogy a fogbeültetés mára már egyszerűvé vált, nagy hozzáértést és szaktudást igényel, valamint a megfelelő, modern klinikai felszereltség is elengedhetetlen.

fogpotlas-7Mivel implantológus, szájsebész szakorvosaink igen nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, így tökéletesen megbízhat bennünk, mivel mi kiemelten fogjuk kezelni ezt a beavatkozást. A fogbeültetést helyi érzéstelenítésben végezzük, garantáltan fájdalommentesen! Az implantátumok esetében a gyógyulási folyamat 3-6 hónapot vesz igénybe, az Ön csontszerkezetétől függően. A fogbeültetést a pihenés és csontosodás időszaka követi, miközben a műgyökér a szervezete részévé válik. A fogbeültetés során tisztában kell lenni azzal, hogy ez egy többlépcsős beavatkozás, így az előkészületi idő is hosszabb, mint más fogpótlások esetében.  

Hogyan történik a fogbeültetés?

implantatum-1A fogászati implantátum egy titániumból készült mesterséges foggyökér. A segítségével készülő pótlásokkal teljes értékű életet élhet az ember, ugyanúgy, mint a természetes fogaival.

A fogászati implantátumot a csontba építjük be, erre kerül az implantátum felépítménye, a fej, amely titánból, cirkóniumból, vagy arannyal futtatott titániumból van. Erre az implantátum fejre kerül a fémkerámia vagy cirkónium korona. A koronák minden esetben szép, időtálló porcelánleplezést kapnak, így lesznek a fogai teljesen természetes hatásúak, színűek és formájúak.

Jelentkezzen be konzultációra specialistánkhoz!
Online bejelentkezés

Mit lehet tenni teljes fogatlanság esetén?

implantatum-2Teljes fogatlanság esetén több lehetőség is van. Rögzített fogpótlásnál az állcsontba 6-8 implantátum beültetése szükséges. Az implantátumokra készülhet hagyományos módszerrel rögzített, beragasztott, vagy csavarozható pótlás is. Utóbbi vitathatatlan előnye, hogy bármilyen korrekció esetén egyszerűen lecsavarozható, javításra visszaküldhető a fogtechnikai laborba.

A rögzített pótlások azért kedveltek, mert rögzülésük az implantátumokkal olyan érzést keltenek, mint akár az igazi fogaké a csontban.

implantatum-3A kivehető, implantátumhoz rögzülő műfogsort 2-4 implantátumhoz kapcsoljuk. Az alsó álcsont esetén már jó megoldás két implantátum behelyezése is a szemfogak helyére. Ezekbe gömbfejeket csavarunk. A kivehető fogsorban vannak elhelyezve a gömbfejek “negatívjai”, ezek felelnek a stabilitásért. Behelyezéskor a fogsor patentszerűen csatlakozik, biztosan ül a helyén, csak tisztításkor kell eltávolítani. Az implantátummal rögzített fogsort az tudja igazán értékelni, aki régóta protézist hord, ami a rögzítettség hiányában lötyöghet, elmozdulhat. Lényeges, hogy a fix, rögzített fogsor, evésnél nem mozdul el, nem “ugrik ki” beszéd közben és nagyon jól tisztítható.

A fix, rögzített fogsor árában minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv és ajánlat, érzéstelenítések, implantátum csavar beültetése, implantátum gyógyulási csavar, ínyformázás, implantátum fej készítése és behelyezése, precíziós lenyomatvétel és tervezés, kapcsolódó fix, rögzített fogsor elkészítése, fogsorpróba, igazítások, harapás finomhangolás, ingyenes kontrollok.

Tartós AlphaBio implantátum, élethosszig tartó garanciával:
220.000 Ft helyett, 149.000 Ft (alul 2 db, felül 4 db szükséges).

Implantátumhoz kapcsolódó fix, rögzített fogsor, gömbfejekkel: 319.500 Ft / állcsont.

Állapotfelmérés, konzultáció: 7.500 Ft (a 7.500 Ft-ot, a kezelés alkalmával az implantátum árából kedvezményként visszakapja).

Akciós árunk a hónap végéig történő bejelentkezés esetén vehető igénybe!
Mert Ön is megérdemli a tartós svájci minőséget.

Jelentkezzen be konzultációra specialistánkhoz!
Online bejelentkezés

Az implantáció sikere a svájci óra pontosságú tervezés

implantatum-4A modern, 3 dimenziós CT berendezésünk segítségével a fogbeültetés precízen megtervezhető folyamat. Ez a diagnosztikai vizsgálat pontosan megmutatja, hol van az ideg, vagy az arcüreg, valamint a rendelkezésre álló csont is 3 dimenzióban látható. Így bemérhető, hogy milyen átmérőjű és hosszúságú implantátum csavarokat használjon az orvos a kezelés során. Természetesen figyelembe kell venni a páciens egészségügyi állapotát is. Mi a legnagyobb körültekintéssel járunk el, hogy Önnek a legmegfelelőbb legyen, abszolút fájdalommentes, és abszolút sikeres.

implantatum-5Ha megfelelő a csontozat, akkor teljes fogatlanság esetén is lehetőség van rögzített fogpótlás készítésére. Az implantációs műtét abszolút személyre szabott, nincs két egyforma.


Csontpótlásra
akkor lehet szükség, ha foghúzást követően, illetve korábbi gyulladások csontleépítő hatásai miatt, a visszamaradt csont mennyisége az elérendő célhoz nem elegendő. Cél lehet például egy esztétikus hídpótlás, vagy egy implantátum behelyezése. Az implantátumok megfelelő hosszú távú sikerességéhez szükség van egy minimális csontmagasságra és csontszélességre.

A csontpótlás helyi érzéstelenítésben, korszerű, nagyon hatásos érzéstelenítőszerek használatával történik. A beavatkozás rövid ideig tart és fájdalommentes! Különböző fajtái vannak – arcüreg alapjának megemelése, állcsontgerinc szélesítése, magasítása.

A fogbeültetés legnagyobb nyeresége a páciens számára az, hogy nem csak visszanyeri az eredeti mosolyát, hanem visszaszerzi rágóképességét is. Sok emésztési probléma megszűntethető azzal, ha a rágóképesség helyreáll. A megfelelő helyre beépített implantátum megakadályozza a további csontsorvadást. A foghiány sok bajt okozhat. A fogbeültetést követően a páciens visszanyeri önbizalmát és újra teljes életet élhet.

Az implantációs fogpótlás végeredménye egy tökéletes, fiatalos mosoly, ami miatt érdemes vállalni a beavatkozást, hiszen visszahozza azokat az időket, amikor a foghiány még ismeretlen fogalom volt az Ön számára!

Jelentkezzen be konzultációra specialistánkhoz!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg az "Elküld" gombot.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket.

Röntgen file:


Az űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

ELKÜLD

Kérjük, töltse ki a *-al jelölt mezőket!

kapcsolat kep 2kapcsolat kep 1

Nagy örömmel várjuk hívását!

Elérhetőségeink:

SWISS DENTAL BUDAPEST
Fogorvosi rendelő

Jelentkezzen be MOST!

TELEFON: +36 1 445 3040
NYITVA TARTÁS: H-P 8-20h

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.
(A Margit-híd pesti hídfőjénél, V. kerület.)
Térkép >>