Porcelán héj alkalmazásával tökéletesen eltüntethetők a fogak kisebb csorbulásai, a felületi és esztétikai hibák, úgy, hogy a sérült fogat NEM kell lecsiszolni!

A héjakat, letört fogak kiegészítésére, formai korrekciókra, és olyan esetekben alkalmazzuk, ha valakinek különlegesen szép, ragyogó hófehér fogakra van szüksége.

Mit kell tudni a porcelán héjról?

porcelan-hej-1Porcelán héjat ajánlunk, ha fogai valamely kisebb hibáját szeretné eltüntetni, például a front fogaknál az elszíneződéseket és színhibákat. A héjakat erősen sérült, oldalfelszínein is szuvas fogak esetében nem javasoljuk. Gyökértömött fogak terhelhetőségének javítására és az elszíneződések korrekciójára a korona a helyes választás. Amikor a fogfehérítés nem hozza már a kívánt eredményt, és hófehér fogakra vágyik, vagy ha az elől lévő fogak közötti réseket szeretné eltűntetni, akkor a héj jó választás lehet. Használható olyan fogak korrekciójára is, melyek nem jó irányba nőttek, esztétikai problémát okoznak, vagy a fogak formájának megváltoztatására van szükség.

Fontos, hogy a héj alkalmazásával nem kell az egész fogat lecsiszolni, mint a koronánál!

Nálunk az árban minden benne van! :

Személyes konzultáció, állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv és ajánlat, nyerspróba, porcelán héj szín, forma beállítás, beragasztás, ingyenes kontrollok.

Professzionálisan élethű porcelán héj: 76.000 Ft / db

Mert Ön is megérdemli a tartós svájci minőséget.Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra specialistánkhoz!
Online bejelentkezés

Hogyan készül a porcelán héj?

porcelan-hej2A porcelán héjat fogtechnikai laborban készítjük. Kialakításának megkezdése előtt tanulmányi minta készül egy lenyomat alapján. Ezen lehetőség van megtervezni, bemutatni a várható eredményt, valamint ezt használjuk a rendelőben készített ideiglenes héj kialakításakor is.
A héj helyén, nagyon vékonyan eltávolítjuk a felszínt (ez teljesen fájdalommentes), majd lenyomatot veszünk. Pontosan megbeszéljük és ki is választjuk a leendő fogfelszín színét, mintázatát és a zománc él formáját.
A héj elkészítése, kb. egy hetet vesz igénybe. Precízen rögzítjük, és speciális anyaggal a helyére ragasztjuk, majd ezután polírozzuk és már kész is a magabiztos mosolya, gyönyörű új fogaival.

Mit lehet csinálni egy kicsorbult, letört foggal?

A tiszta kerámiából készült héj nem csak a fogak vágyott fehérségét adja meg, de megoldást jelenthet a kicsorbult, letört, rövidebb fogakra is. A letört fog különösen gyakori és nem csak a külső megjelenésünket befolyásolja, de későbbi foggyökér problémákhoz is vezethet. Ez a probléma tökéletesen kezelhető lehet a héjak alkalmazásával.

A vékony, kerámiából készült héjat egyedileg készítjük el, hogy a legélethűbb megoldást nyújtsa a letört vagy elszíneződött fogon.

Összefoglalva: A héjakat leggyakrabban a letört fogak kiegészítésére, valamit esztétikai korrekciókhoz használjuk. Előnyük, hogy NEM KELL A FOGAKAT TELJESEN LECSISZOLNI és nagyon látványos eredményt garantálnak.

Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra specialistánkhoz!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg az "Elküld" gombot.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket.

Röntgen file:


Az űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

ELKÜLD

Kérjük, töltse ki a *-al jelölt mezőket!

kapcsolat kep 2kapcsolat kep 1

Nagy örömmel várjuk hívását!

Elérhetőségeink:

SWISS DENTAL BUDAPEST
Fogorvosi rendelő

Jelentkezzen be MOST!

TELEFON: +36 1 445 3040
NYITVA TARTÁS: H-P 8-20h

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.
(A Margit-híd pesti hídfőjénél, V. kerület.)
Térkép >>

Fogfehérítés,
fogkő eltávolítás
Kattintson ide!