Mindenki azt gondolja, hogy a szájsebészeti beavatkozások a legfájdalmasabbak.

Engedje meg, hogy a Swiss Dental az első legyen, aki megcáfolja ezt.

Rendelőnk a legmodernebb 21. századi érzéstelenítési technológiával végzi a szájsebészeti beavatkozásokat, amiből garantáltan semmit nem fog érezni…

Ha fél a fájdalomtól, akkor válassza a Swiss Dental fájdalommentes szájsebészeti szolgáltatásait!

Szájsebészeti beavatkozásnak számít egy nehezebb foghúzás, a bölcsességfog eltávolítása, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, ciszta eltávolítása,… Ezen kívül az arcüreg zárása, csontpótló műtétek, implantátumok beültetése, ínyplasztika és az összes szájüregi rendellenesség kijavítása, amelyhez sebészeti beavatkozás szükséges.

Jelentkezzen be szájsebész specialistánkhoz!
Online bejelentkezés

Fog eltávolítása

A fog eltávolítása nem minden esetben rutineljárás. Előfordul, hogy nem lehet könnyedén hozzáférni, ilyenkor szájsebészeti beavatkozásra lehet szükség. A leggyakrabban alkalmazott szájsebészeti eljárás a bölcsességfog kivétele. Az is előfordul, hogy a fognak, amelyet el kell távolítani, már nincs meg a korona része. Ez adódhat balesetből kifolyólag, vagy kiterjedt fogszuvasodás miatt. Ilyenkor szájsebészeti beavatkozásra van szükség, hogy az íny alatti maradványt eltávolítsuk.

Fogászati ciszta megszüntetése

Gyakori szájsebészeti beavatkozás a fogászati ciszta megszüntetése. Bár nem sorolják a daganatok közé, de szájsebészeti úton el kell távolítani, mert további problémához vezethet. A ciszta jelenléte és növekedése hosszú ideig nem jár fájdalommal, így leggyakrabban egy másik beavatkozással kapcsolatos röntgenfelvétel során kerül felfedezésre. A fájdalommentes állapot nem azt jelenti, hogy veszélytelen! Amennyiben a ciszta nem kerül eltávolításra, csontpusztulás keletkezhet, mivel a ciszta térfoglalása során a fogak elmozdulnak. Fontos, hogy a kezelést minél hamarabb megkapja.

Csontpótlás

szajseb-kep-1

Szükséges a beavatkozás, amikor például egy implantátum beültetése nem lehetséges, mert a csont felszívódott. Az ilyen szituáció általában akkor jön létre, ha a páciens sokáig halasztgatja a fogbeültetést. A szájsebészet fejlődése lehetőséget biztosít a csontpótlásra, szintetikus csontpótló anyagok alkalmazására, melyeket teljes mértékben elfogad a szervezet és azok kiválóan beépülnek. Csontpótlásra lehet szükség akár hagyományos hídpótlások esetében is, mivel az elveszett tartószövetek hiánya miatt előfordul, hogy nem lehet esztétikus kialakítású koronákat készíteni.

Az arcüreg emelése is valójában egy csontpótló műtét. Ilyenkor a felső állcsontban elhelyezkedő arcüreg csontalapja kerül pótlásra. A csontpótló műtétek nem veszélyesek, ám a pótolt csont mennyiségétől függően a beavatkozás és a gyógyulási idő hosszabb lehet. Ennek függvényében lehet az implantátumokat beültetni.

Első konzultáció szájsebész szakorvossal 5.500 Ft (ingyenessé válik az első kezelés alkalmával, mert a kezelés díjából jóváírásra kerül).

Jelentkezzen be szájsebész specialistánkhoz!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg az "Elküld" gombot.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket.

Röntgen file:


Az űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

ELKÜLD

Kérjük, töltse ki a *-al jelölt mezőket!

kapcsolat kep 2kapcsolat kep 1

Nagy örömmel várjuk hívását!

Elérhetőségeink:

SWISS DENTAL BUDAPEST
Fogorvosi rendelő

Jelentkezzen be MOST!

TELEFON: +36 1 445 3040
NYITVA TARTÁS: H-P 8-20h

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.
(A Margit-híd pesti hídfőjénél, V. kerület.)
Térkép >>